Liszt adomány

A karácsony közeledtével számos cég és szervezet dönt úgy, hogy környezetében rászoruló embertársaikon segít, így enyhítve nehézségeiket az ünnepek alatt. Ennek szellemében adta át a mai napon a Titkok Háza Nonprofit Kft. tulajdonosa Stolz Tamás is adományát, aki, mint a Spelta- Őstönköly az egészségért alapítója- 50 kg őstönköly lisztet adományozott a Gánti Önkormányzat számára, a Család és Gyermekjóléti Szolgálaton keresztül, hogy könnyítsen a településen élő rászoruló családok karácsonyán.

Egészséget ajándékozni a legjobb dolog – véli az őstönköly termékekről Stolz Tamás, aki az átadón kihangsúlyozta, hogy termékeik azért olyan egyedülállóak, mert Fejér vármegyeiként, Fejér vármegye földjein termesztették. Az őstönköly liszt a mag elvetésétől a termék becsomagolásáig szigorúan ellenőrzött biológiailag tiszta. Soha nem találkozik vegyszerrel szennyezőanyaggal. Ezért a lehető legjobb minőségű élelmiszert biztosítja a Gánti családok ünnepi asztalára.

Az őstönköly rendszeres fogyasztása hozzájárul a szív- és érrendszeri problémák, emésztési- és anyagcserezavarok leküzdéséhez és gyógyításához, energiával látja el az izmokat, a kötő- és védőszöveteket. Speciális szénhidrát és rosttartalmának köszönhetően a cukorbetegek étrendjében is alkalmazható mivel lassan szívódik fel, így egyenletesen adagolja a benne lévő cukrot.

Az egészséges ételek fogyasztása kiemelten fontos idősebb, nélkülöző embertársaink számára is.

Azzá válunk, amit eszünk!