Vodafone tájékoztatás

Tájékoztatás!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy városunkban a Kábelsat-2000 Kft. a távközlési tevékenységét 2022. március 22. napjával megszünteti.

Ezen naptól a Kábelsat-2000 Kft. kábeltévé, internet és telefon szolgáltatásai az Ön címén nem lesznek elérhetőek. Ezzel egy időben az említett naptól elérhetővé válnak a Vodafone Magyarország Kft. új generációs otthoni csomagjai. A Vodafone szolgáltatásából az ügyfelek még magasabb színvonalú, még modernebb szolgáltatások közül választhatnak. Ezáltal a lakosság számára továbbra is biztosított lesz a kábeltévé, internet és telefon szolgáltatás.

Az érintett ügyfeleket a Kábelsat-2000 Kft. minden esetben levélben és emailben egyaránt tájékoztatta, amelyben minden fontos információt megtalálnak a szolgáltatóváltás pontos menetéről és rendjéről. A szolgáltatások megszakítás nélkül való használata érdekében az ügyfeleknek új előfizetői szerződést szükséges kötniük a Vodafone-nal.

 

A Vodafone munkatársai a január 26-tól márciusig tartó időszakban kapcsolatba lépnek az érintett előfizetőkkel, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszolják, és biztosítsák a zökkenőmentes szolgáltatóváltást.

A Vodafone Magyarország Kft. szolgáltatása a területen március 22-én indul, ezzel szemben a számlázás kezdő dátuma április 26-a, így 1 hó díjmentesség érvényes az itt szerződő ügyfeleknek.

 

A területen az alábbi kollégáink keresik telefonon, illetve személyesen a lakosságot:

 

Gábor János Frigyes (József Attila utca)

Kovács Nikoletta (Petőfi S. és Kossuth L. utca)

Namesanszki János  (Hegyalja u. és Béke tér)

Horváth Tamás (Táncsics M. és Vértes utca)

Szabó László  (Balás J. utca)