Hirdetmény

 

HIRDETMÉNY

Gánt Község helyi építési szabályzatról szóló 9/2005. (VII. 15.) önkormányzati rendelet

Gánt belterület 9/2 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó módosítsa

PARTNERSÉGI VÉLEMÉNYEZÉSÉRŐL,

TOVÁBBÁ A KÖRNYEZETI VIZSGÁLAT SZÜKSÉGESSÉGÉRŐL

 

TISZTELT PARTNERÜNK!

(lakosság, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetek, vallási közösségek)

Gánt Község Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 42.§-ban foglalt tárgyalásos eljárás szabályai szerint folytatja le a helyi építési szabályzatról szóló 9/2005. (VII. 15.) önkormányzati rendelet módosítását. A  rendezés alá vont területet a Képviselő-testület a 96/2021. (X.11.) határozatával kiemelt fejlesztési területté nyilvánította.

A Korm. rendelet 29/A.§ (5) c) bekezdése, a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településképi-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 15/2017 (VI.30.) önkormányzati rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2.§ alapján a településrendezési eszköz módosítása véleményezési dokumentációját jelen hirdetménnyel közzé teszem www https://www.gantfalu.hu/ honlapon.

 

Tájékoztatom, hogy az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005.(I.11.) Korm. rendelet 1. § (3) (a), 4. § (2) bekezdése, valamint 3. számú melléklet II. pontja alapján a környezeti vizsgálat szükségessége tekintetében a környezet védelméért felelős szervek megkeresése megtörtént. A beérkezett vélemények alapján a várható környezeti hatás nem jelentős, azaz a környezeti vizsgálat lefolytatása nem szükséges. A környezeti vizsgálat  tekintetében hozott  döntést a véleményezési dokumentáció tartalmazza.

DOKUMENTÁCIÓ LETÖLTÉSE

Véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat jelen hirdetmény közzétételétől számítva 15 napon belül küldhetik  meg - elektronikusan -  az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Együttműködésüket előre is köszönöm.

 

Gánt, 2022. március 10.

                                                                                                                                      

                                                                                                                           Krausz János

                                                                                                                           polgármester

                                                                                                                                          


Egyéb modul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Egyéb modul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.