Hirdetmény

 

HIRDETMÉNY

Gánt Község helyi építési szabályzatról szóló 9/2005. (VII. 15.) önkormányzati rendelet

Gánt belterület 9/2 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó módosítsa

PARTNERSÉGI VÉLEMÉNYEZÉSÉRŐL,

TOVÁBBÁ A KÖRNYEZETI VIZSGÁLAT SZÜKSÉGESSÉGÉRŐL

 

TISZTELT PARTNERÜNK!

(lakosság, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetek, vallási közösségek)

Gánt Község Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 42.§-ban foglalt tárgyalásos eljárás szabályai szerint folytatja le a helyi építési szabályzatról szóló 9/2005. (VII. 15.) önkormányzati rendelet módosítását. A  rendezés alá vont területet a Képviselő-testület a 96/2021. (X.11.) határozatával kiemelt fejlesztési területté nyilvánította.

A Korm. rendelet 29/A.§ (5) c) bekezdése, a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településképi-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 15/2017 (VI.30.) önkormányzati rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2.§ alapján a településrendezési eszköz módosítása véleményezési dokumentációját jelen hirdetménnyel közzé teszem www https://www.gantfalu.hu/ honlapon.

 

Tájékoztatom, hogy az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005.(I.11.) Korm. rendelet 1. § (3) (a), 4. § (2) bekezdése, valamint 3. számú melléklet II. pontja alapján a környezeti vizsgálat szükségessége tekintetében a környezet védelméért felelős szervek megkeresése megtörtént. A beérkezett vélemények alapján a várható környezeti hatás nem jelentős, azaz a környezeti vizsgálat lefolytatása nem szükséges. A környezeti vizsgálat  tekintetében hozott  döntést a véleményezési dokumentáció tartalmazza.

DOKUMENTÁCIÓ LETÖLTÉSE

Véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat jelen hirdetmény közzétételétől számítva 15 napon belül küldhetik  meg - elektronikusan -  az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Együttműködésüket előre is köszönöm.

 

Gánt, 2022. március 10.

                                                                                                                                      

                                                                                                                           Krausz János

                                                                                                                           polgármester